måndag 31 december 2012

KNYT IHOP SÄCKEN OCH TA NY FART MOT 2013

Hur blev året som gick då?

Blev det bra?
Det har så klart hänt väldigt mycket under året och för mig gäller.
JA, det blev verkligen ett toppenår!



Koh Samui i juni
Tre långa härliga avslappnande veckor i Thailand med familjen. Ett Thailand, med mersmak. Kan det bli en resa dit i år igen eller ska vi hitta på något annat.
Tre veckor som innehöll God mat, dykning, sol och bad, och framför allt vila och njutning och att få vara tillsammans.



Filip som tog sitt dykarcert (Open Water) innan vi drog iväg till Thailand och så bestämde vi oss för att tillsammans ta nästa steg och bli "Advance Open Water Divers", under hösten. Härligt och spännande att dyka tillsammans. En riktig far/son grej att ha tillsammans.

Att ha tonårsbarn innebär också att vi gick från att ha en moppetjej i familjen till en övningskörande dotter. Nya utmaningar att axla, när man ska ge sig ut i bilen.
Men det går väldigt bra och hon är duktig och tålmodig.

Övningskörning är vad som väntar det närmaste året...

Jag kan bara konstatera att Lisa och jag har verkligen de finaste och goaste barnen som finns! Ibland är det bara väldigt svårt att förstå att de är så stora som de är och att de kan allt det där som de faktiskt kan. Jag tror till och med att de själva har lite svårt att förstå det ;-)

Våra underbara ungdomar!

Året innehöll också en flytt. Flytt av ett helt Radiohus och ny sädningstecknik att lära och också ett nytt datasystem, som efter år av arbete med förstudier och LOU-upphandling kunde driftsättas under året.
Dessutom ännu ett steg för mig, i och med att jag under året utökade mitt arbete som arbetsledare. Numera med ansvar för alla tre redaktionerna utanför Stockholm (Malmö, Göteborg och Jönköping).

Premiärsändning från vårt nya fina radiohus i Gamla Brandstationen. Nile City!


Konsetråret blev också ovanligt bra.
- Coldplay
- Lady Gaga
- Miss Li
- Melody Gardot
Och en av de stora händelserna för oss, att få se Frida på scenen i kulturskolans uppsättning av Hair.

Frida som Hippie i Hair


Träningsåret då?
Jo det blev verkligen ett välfyllt träningsår. Ett år fyllt av bra träning och ett kul år av värdande på Friskis & Svettis.
Några lopp, löparskola, fridykning varje fredag. Allt som allt 93 löparpass som landade i totalt 757 km löpning under 66,45 timmar. Men årets totala tränande landade på 147,5 timmar och 173 träningspass.
För att bara vara en ammatör som tränar för att det är kul och för att jag vill må bra, så  blev det ett bra resultat.
Det var jätteroligt att springa Stockholm ½ maraton. Faktiskt roligare än Göteborgsvarvet. Men höstens, eller ja vinterns happening "Tomtetåget" var verkligen en utmaning, men en utmaning som jag rodde iland.

Nöjd med prestationen i Stockholm halvmaraton, ett av årets lopp



Avslutningsvis vill jag önska alla
GOTT NYTT ÅR!
Några kloka ord från föreläsaren Olof Röhlander.

Jag tänker i alla fall göra som Proffsen!