tisdag 20 november 2012

SKÄRPNING WIBERG

Redo för en löparrunda i mörkret. (Foto: Emma Hultberg)
Förra veckan bestod mest av jobb, jobb och jobb och den enda träningsaktiviteten blev Friskis löparskola. I och för sig en jättekul och trevlig aktivitet, men ändock bara ett pass på hela veckan. Det ordinarie löppasset mitt i veckan blev en jobbdag, Fredagens fridykning ersattes av att leda och peppa ungdommarnas klädsim och den egna träningen ersattes av en riktigt härlig konsert med Miss Li på SPIRA i Jönköping.

Fullt ös med Miss LI på SPIRA i Jönköping. Ett sånt energiknippe
och en sån spelglädje. (Foto: Johan Wiberg)

Sedan var det ju söndagen då jag borde vara på Friskis och värda mitt skivstångspasset. MEN... Det bytte jag bort till Susanne och istället var det stor "Inför julen dag" med våra utländska studenter, som fick baka lussekatter och pepparkakor, göra pepparkakshus och äta julmat. Allt för att de skulle får se lite svenska jultraditioner.

Men som sagt!
Den här veckan är det skärpning för undertecknad som gäller och åter in i vanliga träningsrutiner.

Anmälan till årets "tomtetåget", löpning från Jönköping till Gränna är inskickad, så den 15 december får vi se hur långt jag kan hänga med. Målet är så klart högt satt och det ska bli riktigt kul. Men jag som har halvmara 21 km som det längsta jag sprungit, och ska ge mig på FYRA MIL....
Hur som helst, det blir spännade.

Får nog planera in ett långpass imorgon ;-)
//Johan